Op zoek naar extra karmapunten?

Op deze pagina vind je alle informatie over onze vrijwilligersprojecten. Word maatje van een kwetsbare senior en bestrijd met ons eenzaamheid onder ouderen. Drie miljoen ouderen zijn eenzaam tot ernstig eenzaam. Dat kan toch anders?! Maak het verschil!

Samen leuke dingen doen

Je kiest zelf een senior uit die qua interesses en achtergrond goed bij jou past. Samen ondernemen jullie leuke activiteiten, zoals wandelen, uitstapjes maken, spelletjes spelen en samen koken en eten. Ook bied je praktische hulp, bijvoorbeeld bij de computer, boodschappen doen of reizen met het openbaar vervoer. Uiteraard bespreek je goed met je senior wat de mogelijkheden zijn in verband met het coronavirus en de maatregelen van het RIVM.

Waarom meedoen?

Wat betekent het?

Iets voor jou?

Maatschappelijke Diensttijd

Kies je voor ons 6-maandentraject? Dan kies je voor MDT (maatschappelijke diensttijd)! Schrik niet, dit verandert niets aan jouw rol als maatje 🙂 Het betekent alleen dat je meedoet aan een landelijk programma van de Rijksoverheid om de wereld een beetje mooier te maken. Ook is er veel aandacht voor de ontwikkeling van jouw idealen en talenten. Je volgt namelijk een training bij onze eigen coaches Jan-Reinder en Henrik. We vertellen je hier meer over tijdens het intakegesprek.

logo-mdt

Doe je mee?

1. Meld je aan in minder dan 2 minuten

2. Kies een senior op de zoekkaart die bij je past

3. Wij plannen een online intakegesprek met je in

4. Maak kennis met de senior en ga aan de slag

Onze vrijwilligersprojecten worden mogelijk gemaakt door: