Nieuws

Careibu oppas in Berlijn: Chelsea (26)

2 november 2018

Chelsea (26) uit LA is een van de eerste Careibu OppasStudenten in Berlijn! Ze heeft al drie families ontmoet en daar is ze erg enthousiast over.

“Sommige koppels gaan zelfs samen op vakantie!”

16 oktober 2018

Oprichtster Anne van Oudheusden werd geïnterviewd over SeniorenStudent. Lees hier meer over haar interview voor Een Nieuwe Morgen, een magazine over jong en oud.

Student van de Maand: Isabelle (Nijmegen)

8 oktober 2018

Elke maand verkiezen wij een van onze studenten tot Student van de Maand. Afgelopen vrijdag, op een prachtig zonnige herfstdag, belden wij aan bij een gezin in Nijmegen om hun student Isabelle te verrassen met een oorkonde en een presentje.

”De mooie gebeurtenissen groot of klein mogen niet vergeten worden”

1 oktober 2018

Vorige week ontvingen wij een inspirerende en hartverwarmende brief van een koppel van SeniorenStudent die we graag delen.

senior en jongen

“Het is alsof ik op bezoek ga bij een goede vriendin’’

11 september 2018

Psychologie student Niklas (20) en gepensioneerd chirurg Elizabeth (85) zijn al ruim een half jaar een match via Stichting SeniorenStudent. Ze raken nooit uitgepraat en voelen ze zich erg op hun gemak bij elkaar.

Hoe worden studenten van Careibu gescreend?

30 augustus 2018

Studenten die zich inschrijven bij Careibu worden op meerdere manieren gescreend. Handig, maar wat houden die verificaties eigenlijk in? Onze allround medewerker Ilja legt het uit.

student en senior wijzen naar mineralen in vitrinekast

Toni (90) en Quinty (19) reizen samen door de tijd

24 augustus 2018

Quinty (19) en Toni (90) uit Rotterdam zijn al een half jaar een match via Stichting SeniorenStudent. ‘’We hebben nog geen ruzie gehad ofzo.’’ Nou, dat is even mooi meegenomen! Maar dat blijkt nogal een understatement.

Oppassen is een feest, kijk maar naar André!

7 augustus 2018

Andre heeft een hele leuke klik met zijn oppasgezin. We vroegen ze mee te doen aan een fotoshoot en dat werd een feest met confetti en waterpistolen!

OppasvandeMaand_Zoé_OppasTips3

Een oppasoproep waar OppasStudenten enthousiast van worden

3 augustus 2018

Met een oppasoproep bereik je in één keer alle OppasStudenten bij jou in de buurt. Hoe zorg je ervoor dat je zo veel mogelijk reacties van studenten krijgt?

Oppas en kind spelen buiten in speeltuin

Waarom oppassen als bijbaantje lifehack #1 is

31 juli 2018

Weer even met de barbies, een warm welkom in een nieuwe stad en nog veel meer… Lees hier 4 redenen waarom oppassen als bijbaantje lifehack #1 is.