Nieuws

20170803 Amber en Jo-27-Careibu-SeniorenStudent©

Al 3,5 jaar een match: Jo (89) en Amber (23)

18 augustus 2017

Sinds december 2013 is Amber (23) de SeniorenStudent van Jo (89). Amber: “Het is altijd heel gezellig. Jo is heel geïnteresseerd in mijn studentenleven en in wat er zoal in de wereld gebeurt.”

PoetsStudent-Careibu-Valerie

Zo zorg je ervoor dat alle PoetsStudenten jouw huis willen schoonmaken

14 augustus 2017

Met een oppasoproep bereik je in één keer alle PoetsStudenten bij jou in de buurt. Hoe zorg je ervoor dat je zo veel mogelijk reacties van studenten krijgt?

PoetsStudent-van-de-Maand-Jet-de-Vinderij©2

Hoeveel betaal ik mijn poetshulp?

10 augustus 2017

Bij je poetsoproep vul je in welk uurtarief je de poetshulp wil betalen. Maar hoe bepaal je dat uurtarief? Wat is gebruikelijk en waar hangt het vanaf? We geven je een aantal handige richtlijnen.

Een student betalen uit mijn Persoonsgebonden Budget, hoe doe ik dat?

7 augustus 2017

Heb je recht op een Persoonsgebonden Budget WMO-BG (begeleiding) of WMO-HH (hulp bij het huishouden)? Schakel de hulp in van een student van Careibu!

OppasvandeMaand_Zoé_OppasTips3

Zo plaats je een oppasoproep waar OppasStudenten enthousiast van worden

3 augustus 2017

Met een oppasoproep bereik je in één keer alle OppasStudenten bij jou in de buurt. Hoe zorg je ervoor dat je zo veel mogelijk reacties van studenten krijgt?

OppasStudent-profiel-snel-match-vinden

5 tips voor studenten om zo snel mogelijk een match te vinden

31 juli 2017

Je wil natuurlijk zo snel mogelijk een leuke match vinden zodat je aan de slag kunt. Met deze tips zorg je ervoor dat jouw profiel opvalt tussen de andere profielen. Want hoe uitgebreider je profiel, hoe sneller je een match hebt.

Startupbootcamp-Careibu-Alumni-Spotlight-2

Interview met Lotte & Anne over Startupbootcamp

20 juli 2017

Deze week zet Startupbootcamp Careibu in de spotlight met een interview met oprichters Anne en Lotte, over de successen sinds de deelname aan Startupbootcamp én over de ambities voor de komende jaren.

Oppas-van-de-Maand-Megan-Reni-de-Boer-PGB-11

Hoeveel betaal ik mijn oppas?

17 juli 2017

Bij je oppasoproep vul je in welk uurtarief je de oppas wil betalen. Maar hoe bepaal je dat uurtarief? Wat is gebruikelijk en waar hangt het vanaf? We geven je een aantal handige richtlijnen.

Alies-PSvdMaand-PoetsStudent-14

Hoe zorg ik goed voor mijn PoetsStudent?

10 juli 2017

Een PoetsStudent gaat vaak aan de slag als jij niet thuis bent, daardoor spreek je elkaar eigenlijk weinig. Vergeet niet om goed voor je PoetsStudent te zorgen!

SeniorenStudent-Mink-ipad-Careibu

Samen aan de slag met social media

3 juli 2017

Senioren zitten meer op social media dan ooit tevoren. Met deze tips werken senior en student samen aan meer behendigheid op social media.