Over Careibu

 

Care-i-hoe?

Wij zijn Careibu. Care-i-hoe? Dat moeten we even uitleggen. In Nederland kennen we de kariboe (Engels: caribu) als rendier. De caribu is een sociaal dier dat leeft in grote kuddes. In die kuddes wordt goed voor elkaar gezorgd.

Wij ❤ de caribu, want wij ❤ zorgen voor een ander. We care. Weet je ook gelijk waarom we Careibu met een e schrijven. Wij geloven dat iedereen – jongeren, ouderen, alleenstaanden, gezinnen of wie dan ook – soms wat extra hulp kan gebruiken. Dat bieden wij graag met onze diensten OppasStudent, SeniorenStudent en PoetsStudent. Via ons regel je eenvoudig een oppas, hulp in huis of een gezellig bezoekje en linken we de juiste studenten aan de juiste gezinnen, huishoudens en senioren.

 

Careibu is in 2009 opgericht door de zussen Lotte (1986) en Anne (1987) van Oudheusden:

“In 2009 begonnen wij vanuit onze studentenkamers met OppasStudent: een klein studentenoppasnetwerk in Amsterdam. Wat begon als een eenvoudig idee, is inmiddels uitgegroeid tot een landelijk netwerk van meer dan 30.000 studenten in heel Nederland. Onze missie is om mensen bij elkaar te brengen die écht bij elkaar passen. We werken met een enthousiast team om dit te verwezenlijken.”

  • Wij werken alleen met studenten: slim, energiek, zorgzaam en leergierig.

  • Wij focussen op persoonlijke matches. Vind een student die écht bij jou past.

  • Wij bouwen langdurige relaties. Via ons netwerk vind je een vaste student die voor langere tijd bij jou werkt.

  • Betrouwbaarheid staat voorop. Daarom screenen wij onze studenten.

  • Wij zijn geen platform maar een community, waar je altijd betrouwbare vervanging vindt als jouw vaste student een keer niet kan.