Wij de
careibu,
want wij zorgen voor
een ander.

Wat we doen

Wij zijn careibu

Care-i-hoe?

Dat moeten we even uitleggen. In Nederland kennen we de kariboe (Engels: caribu) als rendier. De caribu is een sociaal dier dat leeft in grote kuddes. In die kuddes wordt goed voor elkaar gezorgd. Net als in onze kudde.

Zoals je leest: We care.

Weet je ook gelijk waarom we Careibu met een ‘e’ schrijven. Wij geloven dat iedereen – jongeren, ouderen, alleenstaanden, gezinnen – soms wat extra hulp kan gebruiken. En wie biedt deze hulp? Onze kudde van studenten!

Help een ander én jezelf!

Bij Careibu vind je jouw sociale bijbaan of vrijwilligersfunctie naast je studie. Je kiest zelf bij wie, hoeveel en wanneer je werkt.

20211101_team picture_careibu

Het team

In 2009 startten de zussen Lotte en Anne met Careibu. Dit deden ze vanuit hun studentenkamers. Inmiddels is er een heel team actief achter de schermen!

Neem snel een kijkje op de volgende pagina en maak kennis!

> Meet the team

Onze missie

Onze missie is om alle generaties in de samenleving te verbinden. Kom in contact met een senior, gezin of mensen die om verschillende redenen wat extra hulp nodig hebben. Zo lossen we samen eenzaamheid op, ondersteunen we jonge ouders en geven we mensen weer meer vrijheid en zelfredzaamheid.

Careibu is een ‘impact first’ organisatie. Dit betekent dat impact maken ons belangrijkste doel is. Om onze sociale doelen te realiseren, is onze bedrijfsstructuur een combinatie van een BV (voor betaalde bijbanen) en een stichting (voor vrijwilligerswerk).

Onze impact

Onze community van studenten heeft al 7.814 mensen geholpen

0
Senioren uit de eenzaamheid
0
Kinderen aan een oppas
0
Schone huizen

Join the team

Regelmatig hebben we nieuwe vacatures. Kom ons team versterken en maak écht impact met jouw baan.

> Vacatures