Careibu lanceert: de Oppasplanner

Weg met alle oppasrompslomp!

Vanaf nu kun je makkelijk en snel al jouw oppaszaken digitaal regelen met onze spiksplinternieuwe Oppasplanner. Deze app is speciaal ontwikkeld voor alle ouders en oppassen in Nederland om nieuwe oppasdagen in te plannen en na afloop met één druk op de knop te betalen. Je hoeft niet ingeschreven te staan bij OppasStudent om de app te kunnen gebruiken.

Dankzij alle feedback uit onze OppasStudent-community hebben wij de beste Oppasplanner kunnen ontwikkelen. Vragen als: “Hoe kan ik nou 1 oppasdag meteen naar al mijn oppassen sturen?” “Welk tarief hadden we ook alweer afgesproken?” “Wanneer wordt het bedrag overgemaakt?” zijn verleden tijd.

Download de app nu voor iOS of Android

Zo werkt de Oppasplanner:

Lees meer over de Oppasplanner

Wij wensen iedereen veel oppasplezier!