Vacature: Stage Marketing&Commmunicatie

de Vinderij groeit! En daarom zoeken wij een enthousiaste en leergierige stagiair die ons team komt versterken. Ben jij op zoek naar een uitdagende (zomer)stage bij een startup? Dan zoeken wij jou!

Wat is de Vinderij?
de Vinderij koppelt studenten als persoonlijke dienstverleners aan mensen voor hulp aan huis. Via onze online matching platforms OppasStudent, PoetsStudent en SeniorenStudent vinden klanten en studenten elkaar. Wat begon met een klein netwerk in Amsterdam, is uitgegroeid tot een landelijke community van meer dan 22.000+ gebruikers (groeiend met 500+ gebruikers per maand).

de Vinderij is zes jaar geleden opgericht door de zussen Lotte (29) en Anne (28) van Oudheusden, vanuit onze studentenkamers. Sinds twee jaar werken we fulltime met ons vijfkoppige team (en daaromheen veel freelancers) in een leuk kantoor in het centrum van Amsterdam (Kloveniersburgwal).

Op dit moment nemen we deel aan het accelerator programma Startupbootcamp om in korte tijd grote stappen te zetten op het gebied van productontwikkeling, marketing, strategie en (internationale) groei. Onze missie is om alle generaties in de samenleving te verbinden en daarmee, naast een succesvol bedrijf neerzetten, ook social impact te creëren.

Onze kernwaarden
Impact, vertrouwen, persoonlijk, innovatief, creatief, authentiek, ervaringsdeskundigen, verbindend, betrokken.

Wat zoeken we?
Wij zoeken een creatief denker, schrijftalent, razende reporter, social media fanaat en bovenal gezellige collega die ons kan ondersteunen op het gebied van marketing en communicatie. Geen dag zal hetzelfde zijn door de uiteenlopende werkzaamheden:

– opstellen van nieuwsbrieven om alle betrokkenen van de Vinderij op de hoogte te houden
– het bedenken en opzetten van marketingcampagnes (online en offline)
– voeren van intakegesprekken met nieuwe studenten
– maken van verhalende reportages over onze matches
– invulling en uitvoering promotie op (studenten)beurzen
– meewerken aan klanttevredenheidsonderzoeken
– schrijven van originele en aansprekende blogs
– social media beheer
– bedenken en uitvoeren van nieuwe communicatiestrategieën

de Vinderij is een bedrijf met jonge mensen en wij staan altijd open voor jouw ideeën en inbreng. Kortom: we zoeken een zeer initiatiefrijke stagiair die graag meedraait in een ambitieus en energiek team.

Wat bieden we?
Een leuke en leerzame stage in hartje Amsterdam (Kloveniersburgwal). Je wordt echt onderdeel van het team en krijgt veel verantwoordelijkheden en kansen om jezelf op meerdere gebieden te ontwikkelen. In korte tijd krijg je een goed beeld van het reilen en zeilen van een startup. Last but not least zal je samenwerken met gedreven, creatieve en respectvolle collega’s en bereidt onze “huiskok” iedere dag voor het hele team een overheerlijke én supergezonde lunch!

We zijn flexibel qua start, periode en werkdagen van de (zomer)stage. Afhankelijk van het aantal stagedagen per week, ontvang je per maand een vergoeding van €50,- (1 dag per week) tot €200,- (4 dagen per week).

Interesse?
Stuur je motivatie en CV naar info@vinderij.nl t.a.v. Anne Rademakers.