Greetz: Bedank met bloemen!

Wil je iemand op een bijzondere manier bedanken? Stuur bloemen van Greetz!

Greetz-logo-OppasTipsEen envelop en een bloemetje; al jarenlang de meest voorkomende bedankjes voor het oppassen op de kinderen. Dit laatste wordt nog makkelijker nu de bekende online kaartenwinkel Greetz ook bloemen gaat versturen! Een leuke ontwikkeling in bloemenland die OppasStudent alleen maar kan toejuichen.

Je bestelt de bloemen makkelijk online en bestellingen voor 14:00 worden nog dezelfde dag bezorgd! Zo haal je nog snel een bloemetje in huis voor de oppas die die avond last-minute komt oppassen. Je kunt de bloemen natuurlijk ook bij de oppas thuis laten bezorgen, als extra verrassing.

Greetz onderscheidt zich van andere bloemisten door een hoge kwaliteit bloemen en snelle bezorging. De bloemen hebben een ‘acht-dagen-vers-garantie’, waardoor de oppas meer dan een week kan genieten van de bloemen.

Je kunt natuurlijk ook je lieve moeder, attente buren, zieke collega, jarige oom of afgestudeerde vriendin verrassen met een mooie bos bloemen.

Greetz, zeg het op jouw manier:

https://www.youtube.com/watch?v=NrfKXUvaJOE