PoetsStudent van de Maand: Karen

‘Ik vind het ideaal dat ik tussen mijn colleges door kan schoonmaken. Even lekker fysiek aan de slag.’

‘Kom binnen. Ik was alvast begonnen met afstoffen.’ Karen (20 jaar, student Tandheelkunde) opent enthousiast de deur van het kleine appartement. Ze heeft net college gehad en is daarna hierheen gefietst om schoon te maken. De bewoner is niet thuis, hij is aan het werk.

Elke week maakt Karen het hele appartement schoon. Daarnaast poetst ze nog bij een ander huishouden. Karen is PoetsStudent geworden omdat ze schoonmaken een fijne bijbaan vindt. ‘Ik werkte eerder als schoonmaker bij een opticien en ik vond dat heel ontspannen werk.’ Ze vindt het fijn dat ze zelfstandig aan de slag kan en even haar verstand op nul kan zetten.

Haar studierooster is wisselend, maar Karen is erg flexibel. ‘Ik kan altijd wel een paar uurtjes vrijmaken. Dan kom ik voor of na mijn college.’ Karen vertelt dat ze nu drie tussenuren heeft. ‘Ik vind het ideaal dat ik tussen mijn colleges door kan schoonmaken. Even lekker fysiek aan de slag.’

Bij de kennismaking hebben Karen en aanvrager Jorrit besproken wat er moet gebeuren. ‘We hebben meteen goede afspraken gemaakt.’ Communicatie is volgens Karen belangrijk bij dit werk. ‘Omdat je zelfstandig aan de slag gaat, is het belangrijk om goed te bespreken wat er van je verwacht wordt. Zo weet je zeker dat degene waar je voor werkt ook tevreden is.’ En tevreden is Jorrit over haar. Hij heeft zelf weinig tijd om schoon te maken doordat hij als ondernemer altijd erg druk is. ‘De service van PoetsStudent biedt echt uitkomst voor mij. Karen is secuur en grondig, en zet alle spullen netjes terug op hun plaats als ze klaar is. Ze is flexibel en altijd makkelijk te bereiken.’ Karen maakt een sopje. ‘Zo, nog even de badkamer en dan is het weer helemaal schoon en fris!’

Poetshulp gezocht?

Ook op zoek naar een PoetsStudent? Schrijf je gratis in en ga direct op zoek!