BoxBites: doos vol gezonde tussendoortjes

Geniet van gezonde tussendoortjes aan huis

Wil je je (oppas)kinderen graag een lekker en gezond tussendoortje mee naar school geven en zeuren zij vaak om koekjes en snoepjes als ze thuis komen? Fruit is natuurlijk een perfecte gezonde snack, maar daar worden je (oppas)kinderen niet altijd blij van. De tussendoortjes van BoxBites voldoen in ieder geval aan alle eisen: ze zijn gezond, ze zijn lekker en de verpakking ziet er heel vrolijk uit. Je (oppas)kinderen zullen er gek op zijn! En jij stiekem ook! OppasStudent testte de BoxBites uit. Erg leuk ook de tekst You’re great aan de binnenkant van de box: daar krijg je meteen een goed gevoel van!

BoxBites bestellen

Via de website kun je de BoxBites eenmalig uitproberen. Daarnaast kun je een abonnement afsluiten: je kunt kiezen of je de doos vol gezonde snacks elke week, elke twee weken of elke vier weken wilt ontvangen. Bij het woord abonnement gaan bij menig ouder en oppas de nekharen overeind staan, maar bij BoxBites kun je deze op elk moment eenvoudig aanpassen, pauzeren of opzeggen. Bijkomend voordeel is dat de doos door de brievenbus past: wanneer jij en je (oppas)kinderen terugkomen van school of de speeltuin, liggen de BoxBites op de deurmat op jullie te wachten.

OppasStudent test uit

OppasStudent kreeg een BoxBites-box opgestuurd om uit te proberen. Het was al een feest om de doos open te maken en alle verschillende tussendoortjes met vrolijke verpakkingen te zien. De inhoud was erg gevarieerd: van rozijnen, noten, gedroogde mango tot aan een reep met superfoods. Voor ieder wat wils. Een aantal tussendoortjes hebben we al uitgeprobeerd. De Balance Pure Chocolade was erg lekker! OppasStudent houdt van chocola, dus deze probeerden we als eerste uit en viel erg goed in de smaak. Ook probeerden we de Simply Raw Pineapple Mango: de smaak van de reep was lekker, alleen de structuur niet zo. De Yogi & Yousef’s Dadels maakten weer alles goed. Wat waren die lekker: niet te vergelijken met dadels van de Albert Heijn! Ook hebben we de Justnuts Nutty Frutty geproefd. De combinatie van hazelnoten, rozijnen en kokosnoot is heel lekker. Ook erg handig om zo’n lekkere mix in je tas te stoppen voor plotselinge trek of wanneer je (oppas)kinderen zeuren om iets lekkers.

Inhoud BoxBites

In totaal zitten er achttien tussendoortjes in de doos, waarvan sommige dubbel zijn. Alle snacks zijn 100 procent natuurlijk en glutenvrij. Momenteel vind je de volgende producten in de BoxBites-box: Roo’bar Inca Berry (superfoodreep), Yogi & Yousef’s Dadels, Justnuts Nutty Frutty (noten), Nakd Flavoured Raisins (rozijnen), MadeGood Chia and Berries (reep), Simply Raw Pineapple Mango (reep), BioBites Italian Crackers, Balance Pure Chocolade, Mani Notenmix met Gedroogd Fruit, Nakd Repen, Scrummies (rozijn en cranberry’s), Wild Thing (reep), Taste of Nature Pecan Parade (reep) en Vielhappy Gedroogde Mango.