Vandaag: kindvriendelijkste restaurant van Amsterdam

Uitgebreid all-inclusive restaurant met speciaal kidsbuffet

OppasStudent mocht komen dineren bij Restaurant Vandaag in Amsterdam. NRC riep hen dit jaar uit tot meest kindvriendelijke restaurant van Amsterdam. Dat zag ik meteen bij binnenkomst: grote torens gevuld met snoep, een chocoladefontein, een kinderbuffet en zelfs een kinderkeuken! Restaurant Vandaag ligt in Amsterdam Zuid, tegenover de RAI. Ik heb er heerlijk gegeten en ging met een iets te volle buik naar huis: het is namelijk een all-inclusive restaurant. Probeer je dan maar eens in te houden als het buffet vol met lekker eten ligt. Alle kinderen in het restaurant zag ik veel plezier hebben. Zeker de moeite waard om hier een keer met je (oppas)kinderen naartoe te gaan!

Like&win: OppasStudent mag 1x een Sundaybrunch voor 2 personen in de maand juli bij Restaurant Vandaag weggeven! Winnen? Like het bericht op onze Facebookpagina vóór maandag 11 mei 18.00 en maak kans!

Ik vind het jammer dat ik als kind nooit bij zo’n leuk restaurant als Vandaag heb gegeten. Eten pakken van het Kidsbuffet op jouw eigen hoogte en wanneer je ouders aan het tafelen zijn zelf koekjes bakken in de Kidskitchen! Voor ouders en oppassers ook fijn dat de kinderen zich helemaal kunnen uitleven in de speelhoek met klimtoestel, ballenbak en televisie. Kinderen kunnen zelfs suikerspinnen halen! Ook een leuk idee om hier het kinderfeestje van je (oppas)kinderen te vieren.

Volwassenen kunnen al dineren voor €24,95. De tarieven van Restaurant Vandaag zijn inclusief uitgebreid buffet, softdrinks, koffie, thee en toetjes. Als je graag een wijntje of biertje bij het eten wilt, kun je bij binnenkomst om een Proostpas vragen. De prijzen bij Restaurant Vandaag zijn gebaseerd op het aantal uur dat jij en je (oppas)kinderen er zijn. Ook verschillen de prijzen per dag dat je naar Vandaag gaat. Klik hier voor een compleet overzicht van de tarieven.

Als voorgerecht had ik een heerlijke aspergesoep (aspergeseizoen!) met daarbij brood met tapenade, pittige Italiaanse worst en olijven. Ook had ik er carpaccio bij. Stuk voor stuk heerlijk! Als hoofdgerecht nam ik een stukje gaar gebakken zalm, couscous en een rucolasalade. Daarna pakte ik nog een bordje met wat groenten: de stukjes pompoen waren heerlijk zacht en de groene boontjes lekker pittig. Tot slot mijn favorieten: de toetjes! Er was zoveel keus, dus ik nam van alles een beetje. Een overheerlijke crème-brûlée, een klein stukje cheesecake en een appel-kaneeltoetje. Ook waagde ik me aan de chocoladefontein (melkchocola en witte chocola!). Vers fruit reeg ik op een stokje; heerlijk met chocola eroverheen. Na de toetjes zat ik bomvol, maar een verse muntthee paste er nog net bij. Toen we weggingen, kregen we een heel schattig doosje mee waar verschillende snoepjes in zaten. Een leuke traktatie voor je (oppas)kinderen!

Het personeel bij Restaurant Vandaag was heel vriendelijk. Zij waren erg behulpzaam en maakten een praatje met de klanten. Zo ook Lorna, afkomstig uit de Filipijnen. Zij vindt het erg leuk dat er bij Vandaag allerlei mensen met verschillende achtergronden komen eten en in het restaurant een eenheid vormen. Ook vindt ze het mooi om te zien dat veel kinderen verschillende soorten gerechten proeven. Restaurant Vandaag biedt zeven verschillende wereldkeukens aan, dus een goede plek om je (oppas)kinderen kennis te laten maken met verschillende gerechten. Ook vertelde Lorna dat er volgend jaar een vestiging in Breda zal openen.

Restaurant Vandaag heeft regelmatig leuke en voordelige acties. Zo dineren in de maand juli je (oppas)kinderen tot en met 11 jaar gratis. Is er iemand jarig? Dan trakteert Restaurant Vandaag de jarige job op een gratis arrangement. Ook in de hele maand mei zijn er verschillende acties, omdat de vestiging in Utrecht vijf jaar bestaat. Klik hier voor een overzicht van kortingscoupons en hier voor alle acties.

Contact:
Vandaag Amsterdam
Europaboulevard 1
1079 PC Amsterdam
020 – 661 80 08
amsterdam@restaurantvandaag.nl

Vandaag Utrecht
Proostwetering 80-L
3543 AJ Utrecht
030 – 238 78 88
utrecht@restaurantvandaag.nl