Snurk Beddengoed

Prachtige dekbedden voor kinderen én voor volwassenen

OppasStudent is fan van de dekbedden van SNURK. Ze zijn origineel, prachtig vormgegeven en een wereldwijd succes. Kinderen kunnen dromen van een leven als prinses of astronaut en volwassenen kunnen zich wanen in een zwembad, tussen de vlinders of onder grootmoeders haakdeken.

oppas van het jaar logo_OppasTipsKans maken op een gratis dekbed voor jouw (oppas)kind of voor jezelf? Doe mee aan de Verkiezing Oppas van het Jaar van OppasStudent! Meedoen kan tot 1 december 2015.

Hoe SNURK begon…

Kartonnen doos dekbed_Snurk_OppasTips
Foto’s: SNURK©

Het begon allemaal met een idee over een dekbed dat eruit ziet als een kartonnen doos: Le Clochard. Op een dag besloten de oprichters van Snurk, Erik en Peggy, het ‘kartonnen doos’-dekbed echt te gaan maken.

Vanaf het begin gaat een deel van de opbrengst naar Stichting Zwerfjongeren Nederland. Zo slaap je niet alleen zelf lekker maar help je ook dakloze jongere, was de gedachte.

Het werd een succes: Le Clochard verscheen op TV, in bladen, kranten en blogs en verschillende BN’ers slapen onder een ‘kartonnen doos’. Ook internationaal is het initiatief opgepakt en zijn samenwerkingen met stichtingen in Engeland en Duitsland gestart.

Van de Nederlandse opbrengst is onder andere een nieuw opvanghuis voor tienermoeders in Enschede compleet gemeubileerd.

Le Clochard was nog maar het begin. Inmiddels is SNURK uitgebreid met diverse, originele en prachtige dekbedden – zowel voor volwassenen als voor kinderen.

De favorieten van OppasStudent:


Bekijk hier het hele aanbod. Naast dekbedden heeft SNURK ook prachtige kussenhoezen ontworpen.