Lieve Oppas invulboekje

Onze oppas is de leukste, beste en liefste omdat…

Ja, waarom eigenlijk? Dat is natuurlijk niet zo 1-2-3 uit te leggen. En hoort de oppas eigenlijk wel vaak genoeg hoe blij jullie met hem/haar zijn? Om dit op een leuke manier te uiten en voor altijd te vereeuwigen maakte Uitgeverij Snor het Lieve Oppas invulboekje.

Kans maken op een exemplaar van het Lieve Oppas invulboekje? Doe mee aan de Verkiezing Oppas van het Jaar van OppasStudent. Meedoen kan tot 1 december 2015.

In het invulboekje staan leuke vragen over de oppas die ouders en kinderen samen invullen. Wat kan de oppas bijvoorbeeld beter dan papa en mama? En wat voor rapportcijfer geven de kinderen hun oppas voor hutten bouwen, koekjes bakken, voorlezen en andere gezellige oppasactiviteiten? Er is ook genoeg ruimte voor leuke tekeningen van de kinderen en zelfs voor de mooiste selfie samen met de oppas. Achterin het boekje kan de oppas verschillende tegoedbonnen vinden die leuk zijn voor zowel oppas als kind.

Oppas van het Jaar
Is jouw oppas zelfs de leukste, beste en liefste van 2015? Geef hem of haar dan op voor dé Oppas van het Jaar-verkiezing van OppasStudent!