Film & Flensjes bij filmtheater ’t Hoogt in Utrecht

Flensjes eten voorafgaand aan een leuke jeugdfilm, dat is dubbel smullen!

Iedere zaterdag, zondag en in de schoolvakanties vertoont Hoogt junior films voor kinderen van circa 3 tot en met 12 jaar. Ook de allerkleinsten kunnen in ’t Hoogt terecht; bij de peuter- en kleutervoorstellingen wordt een dimlichtje aangelaten en staat het geluid wat zachter.

Like&Win: OppasStudent mag 1x 2 vrijkaartjes verloten voor de workshop Light Up! op woensdag 22 oktober om 13:15! Like het bericht op onze Facebookpagina vóór zaterdag 18 oktober 18.00 en maak kans!

In deze workshop teken je dieren of fantasiefiguren met een lichtpen op het filmdoek, de muur of een tafel. Je kunt ook elkaar beschilderen, zonder vies te worden!

Bekijk dit filmpje vast voor een voorproefje:

Film & Flensjes
Voorafgaand aan iedere Junior film kun je flensjes eten in Filmcafé OSKAR. De flensjes worden vanaf een uur voor aanvang van de film geserveerd. Film & Flensjes kost €10,- inclusief limonade (en een Junior film naar keuze).

Herfstvakantie
Tijdens de herfstvakantie – in Utrecht van 18 tot en met 26 oktober – barst het Cindekid festival on tour los in ’t Hoogt en kun je de nieuwste kinderfilms zien. Wat dacht je van ‘Laban maakt er een potje van‘ (3+), over een lief spookje dat samen met zijn ouders en zusje in een kasteel woont en 6 nieuwe avonturen beleeft. Voor de iets oudere kinderen (6+) draait iedere dag ‘Johan en de Verenkoning‘, waarin Johan op zoek gaat naar zijn moeder die hij erg mist.

Workshops
Naast het bezoeken van een film en tekenen met licht in de workshop Light Up! kun je ook samen met je (oppas)kinderen meedoen aan een echte casting en kom je alles te weten over kattentaal in het Kidscollege bij de film Minoes. Samen met een wetenschapper ontdek je hoe katten met andere katten én met mensen ‘praten’. Dit kan voor heel wat verrassingen zorgen! Het complete programma met alle films en te gekke workshops van dag tot dag vind je hier.