Verhalen in de Herfst bij Rialto

Hét film- en theaterfestival van Amsterdam Zuid

Rialto, Ostade A’dam en de amsterdamse jeugdteJAterschool hebben weer een spannend programma samengesteld voor deze herfstvakantie. Van 11 t/m 19 oktober vindt er een nieuwe editie plaats van Verhalen in de Herfst, hét film -en theaterfestival van Amsterdam Zuid. Kinderen van 3 tot 12 kunnen 9 dagen lang genieten van prachtige films, magisch theater en een onvergetelijke workshop. In Rialto gaan maar liefst drie jeugdfilms in première die allemaal iedere dag worden vertoond! Daarnaast is er zondag 12 oktober voorafgaand aan de films een (gratis) betoverend dierenfeest dat start om 14.15.

Like&Win: OppasStudent mag 3 x 2 vrijkaartjes weggeven! Like het bericht op onze Facebookpagina vóór dinsdag 7 oktober 18.00 en maak kans!

Films in Rialto

Hocus Pocus met Alfons Alfrink (4+)
De 7-jarige Alfons Alfrink heeft een denkbeeldig vriendje, dat hem altijd helpt. Het liefst zou Alfons echter een eigen hondje hebben, maar zijn vader wil hier niets van weten. In de buurt woont een oude goochelaar, misschien kan deze Alfons’ wens in vervulling laten gaan. Doe ook mee met de Hocus Pocus kleurwedstrijd in Rialto en win een mooi goochelpakket!

Johan en de Verenkoning (6+)
De moeder van kleine Johan is zomaar verdwenen. Papa vertelt dat ze is meegenomen naar het Rijk van de Verenkoning, waaruit je nooit meer terug kunt keren. Vanaf het schip waar hij woont, stuurt Johan flessenpost aan zijn mama. Dan vangt hij op een dag een radiobericht op met nieuws over de Verenkoning…

Het leven volgens Nino (6+)
Simone van Dusseldorp | Nederland | 2014 | 80′ | Nederlands gesproken
Nino heeft een heel leuk leven, samen met zijn oudere broer Lucas, zijn vader Bruno en zijn moeder Marla. Maar als zij plotseling wegvalt, raakt alles en iedereen van slag. Nino bedenkt samen met zijn konijnenvriendje Bobby een plan om het gezin weer bij elkaar te brengen.

Praktische informatie

De kinderfilms worden dagelijks vertoond, check www.rialtofilm.nl voor de actuele speeltijden.
Toegangsprijzen Rialto:
Films € 7,50
NSO € 4,50, begeleiders NSO gratis.
Locatie: Ceintuurbaan 338 Amsterdam