Imagine, de iets andere kinderwinkel

Ben je op zoek naar origineel speelgoed voor jouw (oppas)kinderen? Bezoek Imagine!

Imagine is een bijzondere kinderwinkel met een ruime keuze aan speelgoed en hebbedingen; nieuw, retro, nostalgisch en duurzaam, je vindt het er allemaal. Wat Imagine zo uniek maakt is het persoonlijke, zorgvuldig samengestelde assortiment op het toch behoorlijk grote oppervlak van 150 m2. ‘Wij noemen het ook wel het mini warenhuis voor jong en oud’ vertelt Carla, een van de twee eigenaressen van Imagine.

Like&Win: OppasStudent mag houten bouwstenen van Goki verloten! Winnen? Like het bericht op onze Facebookpagina voor donderdag 4 september 18:00 en maak kans!

Het assortiment van Imagine is heel bijzonder in samenstelling door de combinatie van mooie speelgoed merken (Djeco, Janod, Le Toy Van), heerlijke nostalgische speelgoedjes, mooie hebbedingen voor moeders en een hele baby-cadeau afdeling. Het is allemaal helder ingedeeld op leeftijd en op thema en je kan uren ronddwalen op de 2 verdiepingen. Dit zorgt ervoor dat je altijd blij de deur uit gaat, met een doorzichtig tasje vol vrolijk ingepakte cadeautjes!

En dan is er ook vier dagen per week een kinderkapster aanwezig. Van woensdag tot en met zaterdag staan drie vrolijke kinderkapsters klaar om de kinderen te knippen. Wel even vooraf een afspraak maken in de winkel of via de telefoon! De kappersruimte is zo ingericht dat kinderen zich meteen op hun gemak voelen. Voor broertjes of zusjes die moeten wachten is er speelgoed aanwezig.

In mei werd Imagine door het Parool uitgeroepen tot een van de leukste buurtwinkels van Amsterdam. Hier zijn de eigenaressen Carla en Minke erg trots op. Samen runnen ze de winkel met veel plezier. Minke: ‘We worden altijd erg blij als we weer een leuk nieuw merk vinden, wat met liefde gemaakt is door leuke mensen. Dan heb je echt zin om het te verkopen. En het is heerlijk dat iedereen hier altijd blij wordt, er hangt een fijne sfeer in de winkel en iedereen werkt hier met plezier. We vinden het belangrijk dat klanten blij de deur uitgaan, of ze nou iets gekocht hebben of niet!’

Kun je niet wachten tot je in de winkel bent, of woon je niet in Amsterdam? Imagine biedt ook spullen aan in hun webshop. Omdat het assortiment zo groot is en ook vaak wisselt, zijn lang niet alle spullen die Imagine verkoopt in de webshop te vinden. OppasStudent raadt daarom zeker aan om een bezoekje te brengen aan de winkel zodat je niets mist!

Imagine Kinderwinkel

Contact
Amstelveenseweg 131, Amsterdam
Telefoonnummer: 020 670 88 99
Email: info@imagine-kinderwinkel.nl

Openingstijden
Maandag 13:00 – 1800
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00