Bekendmaking ‘Oppas van het Jaar’ 2012

Met trots presenteert OppasStudent de Oppas van het Jaar 2012: Sabrina!

OppasStudent verraste gisteren deze superoppas bij haar oppasadres. Sabrina zit op dat moment Monopoly te spelen met Lieuwe (5) en een vriendje van school. Ze snelt zich echter direct naar de crèche om Rijk (3) op de halen en hem het goede nieuws te vertellen. Ondertussen kan Lieuwe niet wachten om te smullen van de lekkere tompoezen die OppasStudent speciaal heeft besteld voor deze gelegenheid. Rijk glundert als hij thuiskomt en heeft de medaille van Sabrina al om zijn nek hangen. Gelukkig hebben we er drie meegenomen en krijgt Sabrina direct bij thuiskomst een nieuwe van Lieuwe.

Om ons te overtuigen dat Sabrina deze prijs verdient, hebben Lieuwe (5) en Rijk (3) een super creatief filmpje gemaakt. Volgens Lieuwe is Sabrina de Oppas van het Jaar, omdat ze vele leuke dingen met hem en zijn broertje onderneemt, zoals naar de film gaan en spelletjes spelen. Rijk voegt hier met een brede glimlach aan toe dat ze de allerlekkerste pannenkoeken bakt.

Oppas of oppasadres gezocht? Schrijf je gratis in en ga direct op zoek!