Avonturen van
onze careibu's

Femke, Niklas, Lara, Paloma, Kia, Joris en nog 1000 andere studenten zijn actief als careibu. Zij betekenen ontzettend veel in het leven van een ander. Wat maken zij mee? Lees hieronder hun ervaringen!


Word ook een careibu
30 juni 2021
Het verhaal van Joke (85) & Nikki (23): ‘’Je krijgt meer inzicht in het leven.’’
Joke en Nikki zijn met elkaar gekoppeld in december 2020. Het liefst praten ze de hele tijd vol en gaat het vooral over mode!
23 juni 2021
Dinsdagmiddag met Pieke (22) en Tinie (69): veel lachen en samen eten
Begin maart heeft het duo de eerste ontmoeting gehad. Pieke en Tinie wonen beide in Amsterdam-Noord.
2 juni 2021
Dinsdagmiddag met Janny (80+) en Bram (20): samen lunchen
Iedere dinsdag komt Bram (20) om 12:00 en gaan ze samen lunchen. Wat het koppel vooral doet is praten.
14 mei 2021
Het verhaal van Lucia (75) & Sara (19): ‘’Het voelt alsof ik bij een vriendin langs ga!’’
In het verpleeghuis van Lucia (75) kwam al een student via stichting senior&student langs bij een dame. Dat leek Lucia ook wel wat!
21 april 2021
Vrijdagmiddag met Michelle (24) en Nelle (92): gezellige Spaanse gesprekken
Student Michelle en senior Nelle zijn een klein jaar geleden bij elkaar gekomen door de Spaanse taal. Naast de Spaanse gesprekken die ze met elkaar voeren, helpt Michelle met computerzaken en kookt ze vaak.
16 april 2021
Ontmoeting: Influencer Lisalotte van Os (27) & ambassadeur Philip (83)!
Lisalotte van Os (27) is een startende influencer op het gebied van duurzaamheid en gaat als vegan door het leven. Stichting senior&student kwam op haar pad en ze wilde zich graag hiervoor inzetten!

Events

De kudde careibu’s komt graag samen: om iets te leren, samen te werken of voor de gezelligheid. Zo vormen we een echte kudde. Momenteel is het vanwege corona lastig om samen te komen, maar ook online gebeurt er van alles!

Zo organiseren we coachingsessies, speciaal voor de careibu’s die zich inzetten voor senioren. Wanneer het weer mogelijk is, gaan we dit zeker vieren! Eerder deden we dit met maar liefst 120 senioren en studenten tijdens een gigantische lunch.