Persoonsgebonden Budget

 

Heb je recht op een Persoonsgebonden Budget voor de begeleiding van je kind(eren), voor huishoudelijke hulp of voor persoonlijke begeleiding?

Het is mogelijk om jouw OppasStudent, PoetsStudent of SeniorenStudent uit je PGB te betalen. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste student. Wij werken met de WMO-BG (begeleiding) en de WMO-HH (hulp bij het huishouden).

 

Waarom Careibu?

  • Persoonlijke match - Wij letten niet alleen op de gevraagde werkzaamheden, maar ook of de student qua persoon bij jou past.

  • Gescreende student - De student komt altijd bij ons op een persoonlijk intakegesprek, zodat wij de beste match kunnen maken.

  • Altijd snel en eenvoudig een vervanger - Als het onverhoopt niet klikt of de student na verloop van tijd stopt, regelen wij zeer snel een vervanger.

  • Wij regelen alles voor jou - Van het opstellen van de zorgovereenkomst tot het opstellen van de factuur voor de SVB en de uitbetaling van de student.

Tarief

Een student van Careibu uit het PGB kost €17,50 voor meer dan 10 uur per maand en €19 voor minder dan 10 uur per maand.

Wij werken met de WMO-BG en de WMO-HH. Je sluit met ons een zorgovereenkomst af. Wij starten de zoektocht naar een geschikte student op het moment dat de zorgovereenkomst is goedgekeurd door de SVB.

Meer informatie…

 

‘Vooral praktische dingen zoals tillen en verschonen zijn lastig voor mij. Het is heel fijn dat Megan dat kan doen, dat geeft veel rust.’ – Reni, moeder van Faas, heeft Multiple Sclerose (MS)

Lees hier het hele verhaal van Reni, Faas en OppasStudent Megan.