de Oppasplanner

De Oppasplanner is voor alle ouders en oppassen in Nederland die de oppaszaken snel en makkelijk digitaal willen regelen. Met deze nieuwe app kunnen ouders nieuwe oppasdagen naar hun eigen oppas(sen) sturen en na afloop met één druk op de knop betalen.

 

Voordelen voor ouders

  • stuur één oppasdag direct naar meerdere vaste oppassen, wie het eerst accepteert, komt oppassen

  • geen gedoe meer met contant geld of overmaken, je betaalt na afloop met één druk op de knop

  • de app rekent automatisch het totaalbedrag uit (fooitje geven kan)

  • je kunt ook jouw oppassen buiten OppasStudent toevoegen aan de app

Voordelen voor oppassen

  • alle informatie over jouw oppasdagen op één plek

  • met één druk op de knop kun je nieuwe oppasdagen accepteren of afwijzen

  • na afloop bevestig je eenvoudig de gewerkte uren en word je uitbetaald

  • alle oppassen kunnen de Oppasplanner kosteloos gebruiken

 

Zo werkt de Oppasplanner:

Oppasplanner App Uitleg

 

Waarom hebben wij de Oppasplanner gemaakt?

Wij van Careibu zijn op het idee gekomen vanuit onze dienst OppasStudent. Steeds vaker kregen wij vanuit onze oppascommunity de vraag of wij een oplossing konden bedenken voor alle rompslomp rondom het inplannen en betalen van oppasdagen: “Hoe kan ik nou 1 oppasdag meteen naar al mijn oppassen sturen?” “Hoeveel krijg je ook alweer?” “Shit, weer vergeten te betalen!”

Dankzij alle feedback van onze ouders en OppasStudenten hebben wij de ideale Oppasplanner gecreëerd. En deze Oppasplanner mag iedereen gebruiken, of je nu staat ingeschreven bij OppasStudent of niet.

Bètaversie app

De app komt vers van de pers, dus als je de app nu downloadt ben je gebruiker van het eerste uur. Heb jij vragen of tips hoe we de app nog beter kunnen maken? Laat het ons weten! Je kunt direct vanuit de app jouw feedback naar ons sturen.

Meer over initiatiefnemer Careibu

Careibu is een landelijke community van 20.000+ studenten die hulp aan huis bieden. Onze studenten werken als OppasStudent, PoetsStudent en SeniorenStudent.

Op onze websites maak je een profiel aan en ga je zelf op zoek naar de match die het beste bij jou past. Wij focussen op persoonlijke en langdurige matches, iedere klant heeft één of meerdere vaste studenten die qua persoonlijkheid en interesses goed bij de klant passen. Daarnaast kun je altijd een invaller inschakelen als jouw vaste student een keer niet kan. Omdat wij betrouwbaarheid het allerbelangrijkste vinden, screenen wij onze studenten.