Onze Doing Good Movement

4 april 2018

“Soms denken we zelfs dat Daphne onze oudste dochter is”

 
Via Careibu vind je niet alleen snel jouw OppasStudent, PoetsStudent of SeniorenStudent. Onze community staat namelijk voor veel méér. Het is onze missie om de samenleving weer sociaal te maken door alle generaties met elkaar te verbinden.


Hoe we dit doen?
Al 30.037 studenten hebben zich bij Careibu aangemeld om een bijbaan te vinden. Deze studenten kunnen hun studie betalen van het geld dat ze verdienen met het verlenen van sociale zorg aan alle generaties. Zo helpen studenten en klanten elkaar. 

Eenzaamheid
Een van de grootste sociale vraagstukken van dit moment is de grote eenzaamheid onder senioren. Hier zet Careibu zich voor in door senioren te verbinden met jonge mensen. Zo blijven zij betrokken bij de maatschappij. Bovendien kunnen de studenten ook veel van de senioren leren, wat het contact voor beide generaties waardevol maakt.

Stichting SeniorenStudent
Careibu wil er voor iedereen zijn. Ook voor senioren die de hulp van een student hard nodig hebben, maar dit niet zelf kunnen betalen. Daarom hebben we Stichting SeniorenStudent in het leven geroepen. We helpen senioren onafhankelijk en gelukkig ouder te worden en bieden studenten ervaring in een maatschappelijke functie.

Careibu heeft al 22.000+ mensen samengebracht die elkaar anders nooit hadden gekend.  Er zijn vriendschappen geboren, generaties verbonden en sociale bijbanen voor studenten gecreëerd. Dit is de impact die Careibu maakt op de samenleving. Vandaag en in de toekomst.