Andy

Online marketing

Andy is een Liechtensteiner, geboren in Spanje en woont al bijna 10 jaar in Berlijn. Volg je het nog? Sinds 2017 is hij onderdeel van het Careibuteam. Hoewel het al even geleden is dat hij zelf studeerde (ssst), weet Andy nog steeds als de beste hoe we zoveel mogelijk studenten kunnen bereiken om zich aan te sluiten bij onze community. Als je weleens in een Berlijnse club komt, zou het zomaar kunnen dat je Andy achter de draaitafel ziet staan. Of hij fiets voorbij op een vintagefiets (niet in de club natuurlijk).

Anne

Strategie & Team

Anne is een van de oprichters van Careibu en vindt het na 12 jaar nog steeds niet saai. Ze is het liefst bezig met impact creëren. Voor de community van Careibu maar ook om een zo'n duurzame en sociale mogelijke onderneming te zijn. Ze woont met man en zoon deels in Amsterdam en deels in de Zweedse natuur. Naast yoga en mediteren schiet ze soms een pijltje (nooit op dieren!).

Charelle-team-careibu

Charelle

Regiocoördinator Utrecht & coaching

Charelle geniet enorm van de impact die onze studenten in de levens van anderen maken - en andersom! Ook coacht ze onze studentvrijwilligers, zodat zij senioren nóg beter kunnen helpen. Naast werken voor Careibu is ze ook yogadocente. Op haar longboard rolt ze zo naar ons kantoor. En stiekem kan ze best genieten van de (slechte) humor in Nederlandse films.

Desiree-team-Careibu

Desirée

Team lead

Desirée werkt al sinds 2014 bij Careibu! Dat komt vooral door de sociale missie: alle generaties verbinden. En natuurlijk door ons gezellige team 😉 Vrienden en familie staan bij Desirée op één. Met hen gaat ze het liefst naar concerten, comedy shows en escaperooms. Ook van bordspelletjes krijgt ze nooit genoeg (en binnen het team wint ze helaas altijd). In haar jeugd is ze meerdere keren gescout voor de KNVB, maar gelukkig voor Careibu is het geen voetbalcarrière geworden.

Giel

Tech strategie

Giel begon ooit als werknemer nummer 6 bij een nieuw platform voor hotels. Toen hij er 8 jaar later wegging, werkten er meer dan 2000 mensen en heette het Booking.com. Daarna was het tijd voor iets met impact en kwam hij het Careibuteam versterken. Dat hij bij Booking als nevenfunctie 'manager feestjes' had, snapten we meteen bij Careibu. Hij is onze beste danser en zijn woonkamer is de ideale setting voor boardgames.

Hanna-team-Careibu

Hanna

Regiocoördinator Den Haag & Rotterdam

Hanna vindt het heel fijn dat ze zich samen met het team inzet om sociale impact te maken. In haar vrije tijd kookt ze graag, speelt ze rummikub en houdt ze van rondneuzen in boekenwinkels en tweedehands zaakjes. Van dansen en boerderijdieren wordt ze altijd enthousiast. Soms kan ze slecht uit haar woorden komen.

Katinka-team-Careibu

Katinka

Regiocoördinator Amsterdam

Katinka maakt én visualiseert matches! Ze vindt het ‘t allerleukste dat ze haar skills concreet kan inzetten voor een socialere wereld. In haar vrije tijd bouldert ze of wandelt ze rond in een willekeurige stad. Ze ziet overal verhalen om zich heen. Katinka wordt blij van mooie luchten en als ze zich ergens op haar gemak voelt neuriet ze.

Iris-polaroid-team-Careibu

Iris

Regiocoördinator Amsterdam

Iris begon haar eerste dag bij Careibu met een gebroken been. Maar dat verandert niets aan haar positiviteit en enthousiasme. Ballonnen opblazen heeft ze nooit gekund, maar ze organiseert wel ieder jaar een klein festival. Daar komen haar twee grootste hobby's samen: muziek en mensen ontmoeten. Nieuwe ervaringen opdoen is ook typisch Iris. Zie je haar hier nog wadlopen, de dag erna kan ze zomaar een cursus glas-in-lood beginnen.

Lotte-team-Careibu

Lotte

Strategie & Financiën

Samen met zus Anne heeft Lotte Careibu opgericht. Hoewel Anne vroeger de bèta was van de familie en Lotte het talenwonder, heeft Lotte zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot cijferexpert bij Careibu. Ze runt de financiële afdeling en analyseert onze data. In haar vrije tijd staat ze het liefst met haar poten in de letterlijke klei van de moestuin of maakt ze de mooiste artistieke kunstwerkjes met haar kinderen.

Sander-polaroid-team-Careibu

Sander

Communicatie & Partnerschappen

Sander wilde als kind een 'goede boswachter' worden, om de dieren te beschermen. Dat werd het niet, maar Sander heeft zich gedurende zijn loopbaan wel altijd voor dieren ingezet. En nu werk hij weer voor een dier: de careibu 😉 In zijn vrije tijd danst hij Tango, Salsa, Bachata en bovenal Balfolk - de meest sociale dans van allemaal. Thuis danst hij met zoon Jona voor het slapengaan. Bij Careibu zorgt hij voor het bereiken van nieuwe communityleden en partnerorganisaties.

Sergio

Software engineer

Sergio doet niets liever dan werken aan een virtuele oplossing voor een probleem in de 'echte wereld'. Iedere dag maakt hij het team en onze community blij met zijn 'magic hands' waarmee hij de beste software ontwikkelt (dit zijn niet zijn woorden, daar is hij veel te bescheiden voor). In zijn vrije tijd gaat hij windsurfen zodra er maar een zuchtje wind te bespeuren is. 'Winterwater' heeft altijd een speciaal effect op Sergio. Het is zowel woest als sereen.

Wiske-team-Careibu

Wiske

Regiocoördinator Amsterdam

Voor Wiske is het cruciaal om met sociale en maatschappelijk betrokken collega's samen te werken. Als onderdeel van het care team helpt ze dagelijks studenten en klanten. Haar vrije tijd vult ze het liefst met musea, wijn drinken, koken en af en toe een potje jongleren. Haar eigen kat wil nooit op schoot zitten, maar gelukkig deze cafékat wel!