Bijbaan Community Care (8 tot 24 uur per week)

Ben jij op zoek naar een gezellige bijbaan deze zomer (8 tot 24 uur per week)? Een bijbaan waarmee je relevante werkervaring op doet? Een bijbaan waarbij je mensen bij elkaar brengt? Zoek dan niet verder en kom het team van Careibu versterken!

Wie zoeken we?
Wij zoeken een enthousiaste, vrolijke student die een goede eerste indruk bij de klant achterlaat en die binnen ons team van regiocoördinatoren kan bijspringen waar nodig. Je bent communicatief vaardig, behulpzaam, vindt het leuk om veel te praten en schrijft foutloos. Je werkt secuur, bent altijd vriendelijk en kunt snel schakelen.

Geen dag zal hetzelfde zijn door de uiteenlopende werkzaamheden:

  • Klantcontact met onze community (telefoon/e-mail/online chat);
  • Intakegesprekken voeren met studenten en senioren;
  • Actief meedenken over verbetering van de klantervaring;
  • Onze Cupido: de juiste matches maken tussen studenten en aanvragers;
  • Allround ondersteunende taken.

Je bent in ieder geval tot 1 september beschikbaar om tussen de 8 en 24 uur per week bij ons te werken, dagen en tijden in overleg. Careibu is een bedrijf met jonge mensen en wij staan altijd open voor jouw ideeën en inbreng. Kortom: we zoeken een zeer initiatiefrijke student die graag meedraait in een ambitieus en energiek team.

Omschrijving bedrijf
Bij Careibu draait alles om ‘sociale zorg’. Onze missie is om alle generaties in de samenleving te verbinden en studenten een sociale bijbaan of vrijwilligersfunctie te bieden. Onze studenten werken als OppasStudentPoetsStudent of via senior&student. Daarnaast hebben we Stichting senior&student opgericht, voor de senioren die de hulp niet zelf kunnen betalen. Al 30.000+ studenten en 12.000+ aanvragers hebben zich bij onze community aangesloten.

Wat bieden wij:
Een leuke en leerzame bijbaan bij ons op kantoor aan de Asterweg in Amsterdam-Noord. We zijn een groeiend bedrijf, volop in ontwikkeling en volledig gefocust op social impact. Je wordt echt onderdeel van het team en krijgt veel verantwoordelijkheden en kansen om jezelf op meerdere gebieden te ontwikkelen. Je verdient €12,- bruto per uur. Daarnaast bouw je reserveringen (zoals vakantiegeld) op.

Interesse?
Mail voor vragen of om te solliciteren (motivatiebrief + CV) naar desiree@careibu.com. Solliciteren kan tot 27 juni 2022.